Dr. Van Sande Hilde

Gynaecoloog - Fertiliteitsspecialist
“Zwanger worden vraagt mildheid, gezondheid, tijd en ruimte…
en soms een beetje hulp.”
dr. van sande hilde

Ik werk sinds 2015 als Gynaecoloog in het Heilig Hartziekenhuis Lier en als Fertiliteitsspecialist bij het team van LIFE Leuven.

Mijn passie als mens is om andere mensen in hun totaliteit te waarderen. Dit reflecteert zich in mijn andere studiekeuze, naast mijn opleiding als arts-specialist. Ik studeerde in 2003 af als Klinisch Pyscholoog aan de Universiteit Gent.

Vanuit dit holistische mensbeeld, waarvan ik als jonge vrouw reeds overtuigd was, heeft mijn werk als Gynaecoloog vorm gekregen. Hoogst kwalitatieve en ‘state of the art’ specialistische medische zorg verlenen, met gelijkwaardige aandacht voor alle andere aspecten van het ‘mens zijn’. Een brug slaan tussen de medische wereld en de evenwaardige paramedische disciplines is mijn missie als arts. Op die manier probeer ik met het team Fertilys Lier antwoorden te formuleren op de vragen van onze patiënten die verder reiken dan enkel het medische verhaal.

Dr. Van Sande Hilde

Ik begeleid in de praktijk vrouwen en koppels met zwangerschapswens, met herhaald zwangerschapsverlies, met vruchtbaarheidsproblemen en in hun zwangerschap. Dit doe ik samen met andere experten binnen het team Fertilys Lier. Op deze manier wil ik samen met hen een uniek project uitbouwen waarin we patiënten op een gespecialiseerde holistische manier omkaderen op weg naar en tijdens hun zwangerschap.

doktervansande@fertilyslier.be

contacteer
afspraak maken voor follikelmeting

*patiënten nemen best telefonisch contact op voor een afspraak.
Een afspraak voor een follikelmeting kan via de link "afspraak maken"