Over ons

Fertilys Lier. Het is onze naam die de kracht symboliseert die in de natuur aanwezig is.
Fleur de Lys, ‘de Lelie’, staat symbool voor vrouwelijkheid, draagkracht, vruchtbaarheid, vrouwelijke energie van creëeren en dragen.”
dr. van sande hilde

Fertiliteit

Onze benadering bij vruchtbaarheidsproblemen gaat over een stap terug nemen, het geheel beschouwen en balans brengen in vaak verstoorde evenwichten in ons lichaam, onze geest. Meteen frisse blik het geheel herbekijken: lichamelijke klachten, voedingspatronen, impact van stress, mindset, relationele verhoudingen binnen het koppel…in kaart brengen.
We proberen de balans te bekijken in het lichaam, tussen lichaam - geest - emoties, binnen een relatie, en ook in de ruimte die er is om zwanger te worden.

Zwangerschap

Ook in onze opvolging van de zwangerschap laten we graag al deze aspecten mee aan bod komen. De ‘standaardzorg’ die bestaat uit de begeleiding door de arts en de vroedvrouw, kan indien nodig en gewenst verder worden uitgebreid binnen het holistische geheel. Dit zal in een uitgebreide intake bij de vroedvrouw met het koppel worden besproken. Ook hier staat de keuze van de ouders centraal. We maken per koppel, wensouder(s) een uniek behandelplan waarin zorg voor lichaam, geest en hart centraal staan. We proberen te ‘ont-zorgen’ en op die manier weer ademruimte te bieden om gezond, bewust en vrij zwanger te worden, zwanger te zijn en te bevallen.