Vroedvrouwen

“De kracht van een vrouw wordt versterkt door de kracht van een vroedvrouw”
dr. van sande hilde

Onze benadering bij vruchtbaarheidsproblemen gaat over een stap terug nemen, het geheel beschouwen en balans brengen in vaak verstoorde evenwichten in ons lichaam, onze geest. Met een frisse blik het geheel herbekijken: lichamelijke klachten, voedingspatronen, impact van stress, mindset, relationele verhoudingen binnen het koppel…in kaart brengen.
We proberen de balans te bekijken in het lichaam, tussen lichaam - geest - emoties, binnen een relatie, en ook in de ruimte die er is om zwanger te worden.

Annemie Leemans

vroedvrouw - fertiliteitscounseler

Naast een bijkomend Masterdiploma in de Vroedkunde, behaalde ze ook de titel van ‘Kinderwensen Fertiliteitscounseler’. Haar hart gaat uit naar de rechtstreekse zorg voor wensouders, zwangere vrouwen en hun partner. Naast zwangerschapsbegeleiding, gaat haar bijzondere interesse en expertise uit naar koppels en vrouwen met vruchtbaarheidsproblemen en zwangerschapsverlies.
Ze is deeltijds werkzaam in het Heilig Hart ziekenhuis te Lier als Verloskundige.
Annemie maakt deel uit van het Fertilys team. Je kan bij haar terecht voor uitgebreide ondersteuning bij uitblijvende kinderwens door vruchtbaarheidsproblemen of herhaald miskraam. Ze begeleidt cliënten emotioneel en in het kader van levensstijl ondersteuning.

Annemie Leemans
annemie@fertilyslier.be
+32 (0)460 97 72 49

Oostmalsesteenweg 46
2520 Emblem

Els Van Goolen

vroedvrouw - voedingsdeskundige

Els studeerde af als Vroedvrouw in 2008. Naast het begeleiden van wensouders, zwangeren en hun partner heeft ze bijzondere interesse in gezonde voeding en levensstijl. Ze behaalde het diploma van Afslankingsconsulente.
Ze is expert in gezonde voeding voor- tijdens- en na de zwangerschap. Daarnaast verdiept Els zich continu verder in het belang van voeding en een gezond gewicht bij vruchtbaarheidsproblemen. Haar hart gaat uit naar de persoonlijke aanpak binnen het zoeken naar een gezondere levensstijl bij koppels of vrouwen met vragen rond vruchtbaarheid en zwangerschap. Naast deze specialisatie kan je bij Els terecht voor fertiliteitsconsultaties en zwangerschapsbegeleiding.
Els werkt deeltijds als Verloskundig in het Heilig Hart ziekenhuis te Lier en maakt deel uit van het Fertilys team.

Els Van Goolen
els@fertilyslier.be
+32 (0)497 985271

Oostmalsesteenweg 46
2520 Emblem

Eva Stessel

vroedvrouw - perinataal counseler

Naast haar opleiding tot Vroedvrouw, studeerde Eva ook af als Perinatal Counseler. Eva werkt deeltijd als Verloskundige in het Heilig Hartziekenhuis te Lier. Daarnaast is ze medewerker van het Fertilys team. Eva ontfermt zich in de Fertilys praktijk over de kraamzorg. Ze biedt vroedkundige zorg aan na de geboorte.
Naast de medische opvolging van zowel moeder als kind, biedt ze ook professionele hulp bij borstvoeding en flesvoeding. De komst van een baby betekent een hele verandering in het leven van ouders en van het gezin. Eva heeft een bijzondere interesse in het psychosociale welzijn van ouders in deze belangrijke levensfase. Aan de hand van oplossingsgerichte coaching gaat Eva samen met ouders op zoek naar de kracht van het ouderschap.
Eva maakt deel uit van het Fertilys team en werkt zo multidisciplinair samen met de andere zorgverleners binnen het team. Elk gezin heeft een uniek verhaal waarop ze haar totaalbegeleiding toepast.

Eva Stessel
eva@fertilyslier.be
+32 (0)493 87 12 66

Oostmalsesteenweg 46
2520 Emblem